MARDİN / SAVUR - Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu

Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu

Safa Mahallesi 122.Sokak No1AB SAVUR/MARDİN
Vizyon
Büyük önder Atatürk´ün gösterdiği çağdaş uygarlık yolunda ilerleyecek bireyleri yetiştiren değerli eğitim camiamızın saygıdeğer öğretmenleri ve diğer kamu mensuplarının sosyal-kültürel ve barınma ihtiyaçlarına en uygun koşul ve imkanları yaratma çaba ve arzusuyla en iyi hizmet standartlarını sunabilme ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutma prensibi doğrultusunda kurumumuzun mevcut yapı ve imkanlarını çeşitlendirip ihtiyaçlara tam anlamıyla yanıt verebilme.
Misyon
Kurumumuzun öğretmen ve diğer kamu personellerinin en uğrak mekanı olmasını kaynaşma ve dayanışma içinde ,hoşça ve verimli vakit geçirme imkanlarını sunabilmek , konaklama ihtiyaçlarına tam anlamıyla istenilen yüksek hizmet standartlarında konfor,güven ve rahatlığı sunabilmek.
Öğretim Şekli :
Kalorifer.
ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Belirli saatlerde Mardin-Savur,Savur-Midyat arası çalışan minübüslerle.
İlçe Merkezinde konumlanmaktadır.
Mardin iline 50 Km uzaklıkta Savur İlçe Merkezindedir.