MARDİN / SAVUR - Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu

Nis

Türk Polis Teşkilatının 174’üncü kuruluş yıl dönümü kutlamaları münasebetiyle Müdürlüğümüz´de 10 Nisan Polis Haftası etkinliği düzenlendi.

Şbt

İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Müdürlerimizin katılımıyla Müdürlüğümüz toplantı salonunda Öğretmenevi Müdürleri  II. Dönem Başı toplantısı yapıldı.

Toplantıda, Öğretmenevlerinde tespit edilen sorunlar ve bu sorunların çözümü ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Ock

Savur ilçe milli eğitim müdürü sayın Abdurrahim DEMİR ve öğretmenevimizin katkısıyla yemek daveti düzenlendi. Yemeğe Savur Kaymakamımız  İlçe jandarma Komutanı  emniyet amiri, kurum amirleri ve okul müdürlerimiz katılmıştır.

Ara

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yakup SARI Öğretmenevimizi ziyaret etti.Müdürümüze öğretmenevimizin doluluk oranı,yıllık karı,çalışma prensiplerimiz ve yaptığımız kapsamlı değişiklikler hakkında bilgi verildi.İl Müdürümüze yoğun çalışma programlarının arasında bize de yer verdikleri için teşekkürlerimizi sunarız.

Ara

Öğretmenevimizde 2.KATTA BULUNAN Müdür odası aşağıda bulunan müdür yardımcısı odası ile birleştirilerek bay mescit için hazırlandı

Kas

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MÜNASEBETİYLE SAVUR ÖĞRETMENEVİ 300 ÖĞRETMENE  ÇAM SAKIZI ÇOBAN ARMAĞANI HEDİYELER ARMAĞAN ETTİ.

ÖĞRETMENEVİMİZ ÜYELERİMİZE 24 KASIM GÜNÜNDE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

TÜM ÖĞRETMENLERİMİZ DAVETLİDİRLER.